|
||||||||||||||
|
|
- Urządzenia rozdrabniające -
![]() |
      ![]() |
Napęd stanowi podstawowe wyposażenie robota i łącznie z przystawkami stanowi funkcjonalne urządzenie gastronomiczne do mielenia mięsa, rodrabniania jarzyn, mieszania ciast itp. Dane techniczne: |
Dostępne przystawki |
|
Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego oraz innych produktów spożywczych. Korpus komory mielącej wykonywany jest w trzech wersjach: - W60/Chrom - kryty galwanicznie CuNiCr - W60/N - stal nierdzewna typu 18-10 - W60/Mal. - malowany piecowo - proszkowo. Dane techniczne: |
![]() |
      ![]() |
Mieszak typ AD2-1 służy do szybkiego mieszania i ubijania małych ilości białka, śmietany, lekkiego ciasta jak również do mieszania płynów i majonezu w małych pojemnikach. Dane techniczne: |
Służy do wyciskania soków z owoców jagodowych i miękkich (porzeczki, jagody), owoców cytrusowych, pestkowych (wiśnie, śliwki po uprzednim usunięciu z nich pestek), warzyw (pomidory itp.) Główne elementy konstrukcji jak korpus, ślimak i pokrywa wykonane są ze staliwa nierdzewnego. Dane techniczne: |
![]() |
      ![]() |
Rozdrabniarka typu AG3 służy do krojenia i szatkowania kapusty, ogórków, marchwi oraz do ucierania surowców takich jak ziemniaki, buraki, ser żółty, czekolada, orzechy itp. Stosowana w stołówkach i punktach zbiorowego żywienia obsługujących do 70 osób. Dane techniczne: |
Urz. rozdrabniające