O firmie   Referencje  Partnerzy  Promocje Zamówienie   Cennik   Kontakt



Nasza oferta


- Urządzenia rozdrabniające -

Roboty gastronomiczne

AL 2-1              

      
AL2-1; AL2-1/met.

Napęd stanowi podstawowe wyposażenie robota i łącznie z przystawkami stanowi funkcjonalne urządzenie gastronomiczne do mielenia mięsa, rodrabniania jarzyn, mieszania ciast itp.

Dane techniczne:
- Napięcie - 230 V 50-60 Hz
- Moc silnika: 450W
- Rodzaj wyjścia napędu: poziome
- Regulacja obrotów: dwustopniowa I / II
- Obtoty wyjściowe (poziome) I-175obr/min; II-220 obr/min
- Wymiary gabarytowe: 310x195x250 mm
- Masa: 8,4 kg
- Dostępna wersja w obudowie metalowej
- Znak bezpieczeństwa B
- Atest PZH



Dostępne przystawki

Maszynka do mięsa typ W60

Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego oraz innych produktów spożywczych. Korpus komory mielącej wykonywany jest w trzech wersjach: - W60/Chrom - kryty galwanicznie CuNiCr - W60/N - stal nierdzewna typu 18-10 - W60/Mal. - malowany piecowo - proszkowo.

Dane techniczne:
- Śrenica sitka: 70 mm
- Zespół mielący trójelementowy (szarpak, nóż dwustronny, sitko z otworami 4,5mm)
- Wymiary gabarytowe: 345x167x250 mm
- Wydajność: 120 kg/h
- Wyposażenie dodatkowe:
- sitko: 2mm; 3mm; 6mm; 8mm; 13mm
- Zestaw do wyrobu kiełbas WS-60
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1; KU2-3E/K; A2-1; AL2-1


      
Mieszak AD2-1

Mieszak typ AD2-1 służy do szybkiego mieszania i ubijania małych ilości białka, śmietany, lekkiego ciasta jak również do mieszania płynów i majonezu w małych pojemnikach.

Dane techniczne:
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1; KU2-3E/K; A2-1; AL2-1



Wyciskarka typ MW4

Służy do wyciskania soków z owoców jagodowych i miękkich (porzeczki, jagody), owoców cytrusowych, pestkowych (wiśnie, śliwki po uprzednim usunięciu z nich pestek), warzyw (pomidory itp.) Główne elementy konstrukcji jak korpus, ślimak i pokrywa wykonane są ze staliwa nierdzewnego.

Dane techniczne:
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1; KU2-3E/K; A2-1; AL2-1


      
Rozdrabniarka do warzyw typ AG3

Rozdrabniarka typu AG3 służy do krojenia i szatkowania kapusty, ogórków, marchwi oraz do ucierania surowców takich jak ziemniaki, buraki, ser żółty, czekolada, orzechy itp. Stosowana w stołówkach i punktach zbiorowego żywienia obsługujących do 70 osób.

Dane techniczne:
- Wymiary gabarytowe: 265 x 150 x 220 mm
- Masa: 1,8 kg
- Wydajność: 15 kg/h
- Wyposażenie standardowe:
- Tarcza nr 25 (plaster 2 mm)
- Tarcza nr 22 (wiórki 2,4 mm)
- Tarcz nr 23 (wiórki 6 mm)
- Możliwość zakupu dodatkowych tarcz
- Zastosowanie do napędów:
- A2-1; AL2-1






Urz. rozdrabniające

  © Copyright 2005 by Michał Radomski