|
||||||||||||||||||
|
|
- Urządzenia rozdrabniające -
![]() |
      ![]() |
Napęd stanowi podstawowe wyposażenie robota i łącznie z przystawkami stanowi funkcjonalne urządzenie gastronomiczne do mielenia mięsa, rodrabniania jarzyn, mieszania ciast itp. Dane techniczne: - Napięcie: 230 V 50-60 Hz - Moc: 600 W - Rodzaj wyjścia napędu: poziome+pionowe - Regulacja obrotów: bezstopniowa (płynna) - Obroty wyjściowe (poziome) 60-260obr/min - Obroty wyjściowe (pionowe) 50-216obr/min - Wymiary gabarytowe: 360x260x450mm - Masa: 14,5 kg |
Dostępne przystawki |
|
Rozdrabniarka typ G-24 jest przeznaczona do szatkowania i krojenia jarzyn takich jak: kapusta, ogórki, marchew, rzodkiewka oraz rozdrabniania poprzez ścieranie surowców takich jak ziemniaki, buraki, seler, ser żółty, czekoladę, orzech itp. Stosowana w stołówkach i punktach zbiorowego żywienia obsługujących do 300 osób. Dane techniczne: |
![]() |
      ![]() |
Mieszarka 12l typ R3
Służy do mieszania wszystkich produktów żywnościowych t.j. płynów rzadkich i gęstych ciast lekkich i ciężkich łącznie z ciastem chlebowym, produktów mięsnych oraz innych produktów wieloskładnikowych. Mieszarka doskonale ubija pianę, śmietanę, majonez i kremy cukiernicze. Posiada specjalne zabezpieczenie uniemożliwiające pracę bez prawidłowego montażu pokrywy. Dane techniczne: |
Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego oraz innych produktów spożywczych. Korpus komory mielącej wykonywany jest w trzech wersjach: - W60/Chrom - kryty galwanicznie CuNiCr - W60/N - stal nierdzewna typu 18-10 - W60/Mal. - malowany piecowo - proszkowo. Dane techniczne: |
![]() |
      ![]() |
Mieszarka 10l KW2-1
Mieszarka typu KW2-1 służy do wyrabiania różnorodnych mas lekikich i ciężkich np: serowej, pasztetowej, past spożywczych (rybne, mięsne). Można również wyrabiać ciasta lekkie także kremy, majonez, sery. Dane techniczne: |
Mieszarka typu AR2-1 służy do wyrabiania różnorodnych mas lekkich i ciężkich np: serowej, pasztetowej, past spożywczych (rybne, mięsne). Można również wyrabiać ciasta lekkie także kremy, majonez, sery. Dane techniczne: |
![]() |
      ![]() |
Mieszak typ AD2-1 służy do szybkiego mieszania i ubijania małych ilości białka, śmietany, lekkiego ciasta jak również do mieszania płynów i majonezu w małych pojemnikach. Dane techniczne: |
Służy do wyciskania soków z owoców jagodowych i miękkich (porzeczki, jagody), owoców cytrusowych, pestkowych (wiśnie, śliwki po uprzednim usunięciu z nich pestek), warzyw (pomidory itp.) Główne elementy konstrukcji jak korpus, ślimak i pokrywa wykonane są ze staliwa nierdzewnego. Dane techniczne: |
![]() |
Urz. rozdrabniające