O firmie   Referencje  Partnerzy  Promocje Zamówienie   Cennik   Kontakt



Nasza oferta


- Urządzenia rozdrabniające -

Roboty gastronomiczne

KU 2-1              

      
KU2-1

Napęd stanowi podstawowe wyposażenie robota i łącznie z przystawkami stanowi funkcjonalne urządzenie gastronomiczne do mielenia mięsa, rodrabniania jarzyn, mieszania ciast itp.

Dane techniczne:
- Napięcie: 230V ~ 50-60 Hz
- Moc: 450 W
- Rodzaj wyjścia napędu: poziome+pionowe
- Regulacja obrotów: dwustopniowa I / II
- Obtoty wyjściowe (poziome) I-175obr/min; II-220obr/min
- Obtoty wyjściowe (pionowe) I-145obr/min; II-185obr/min
- Wymiary gabarytowe: 360x260x450 mm
- Masa: 14,5 kg



Dostępne przystawki
Rozdrabniarka typ G24

Rozdrabniarka typ G-24 jest przeznaczona do szatkowania i krojenia jarzyn takich jak: kapusta, ogórki, marchew, rzodkiewka oraz rozdrabniania poprzez ścieranie surowców takich jak ziemniaki, buraki, seler, ser żółty, czekoladę, orzech itp. Stosowana w stołówkach i punktach zbiorowego żywienia obsługujących do 300 osób.

Dane techniczne:
- Wymiary gabarytowe: 395x228x285 mm
- Masa: 9 kg
- Wydajność: 100 kg/h
- Wyposażenie standardowe:
- Tarcza kpl. RB 23 (wiórki 2,3 mm)
- Tarcza tnąca RB 70 (wiórki 7 mm)
- Tarcza tnąca RB 120 (wiórki 12 mm)
- Tarcza K6 (tarcie ziemniaków)
- Tarcza kpl. (szatkownica z regulacją grubości plastrów 0 - 10 mm)
- Możliwość zakupu dodatkowych tarcz
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1; KU2-3E/K


      
Mieszarka 12l typ R2

Przeznaczona jest do mieszania i wyrabiania produktów żywnościowych. Doskonała do wyrabiania ciast lekkich (naleśniki, biszkopty) oraz do ubijania piany, śmietany, majonezu, kremów.

Dane techniczne:
- Pojemność zbiornika: 12 l
- Wymiary gabarytowe: 317x202 mm
- Masa: 6 kg
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1



Maszynka do mięsa typ W60

Służy do bardzo wydajnego mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego oraz innych produktów spożywczych. Korpus komory mielącej wykonywany jest w trzech wersjach: - W60/Chrom - kryty galwanicznie CuNiCr - W60/N - stal nierdzewna typu 18-10 - W60/Mal. - malowany piecowo - proszkowo.

Dane techniczne:
- Śrenica sitka: 70 mm
- Zespół mielący trójelementowy (szarpak, nóż dwustronny, sitko z otworami 4,5mm)
- Wymiary gabarytowe: 345x167x250 mm
- Wydajność: 120 kg/h
- Wyposażenie dodatkowe:
- sitko: 2mm; 3mm; 6mm; 8mm; 13mm
- Zestaw do wyrobu kiełbas WS-60
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1; KU2-3E/K; A2-1; AL2-1


       Mieszarka 10l KW2-1

Mieszarka typu KW2-1 służy do wyrabiania różnorodnych mas lekikich i ciężkich np: serowej, pasztetowej, past spożywczych (rybne, mięsne). Można również wyrabiać ciasta lekkie także kremy, majonez, sery.

Dane techniczne:
- Pojemność zbiornika: 10l
- Wymiary gabarytowe: 278 x 210 mm
- Masa: 3 kg
- Wyposażenie:
- pojemnik 10l
- zbierak
- mieszadło
- rolka ugniatająca
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1, KU2-3E/K, A2-1



Mieszarka 6l typ AR2-1

Mieszarka typu AR2-1 służy do wyrabiania różnorodnych mas lekkich i ciężkich np: serowej, pasztetowej, past spożywczych (rybne, mięsne). Można również wyrabiać ciasta lekkie także kremy, majonez, sery.

Dane techniczne:
- Pojemność zbiornika: 6l
- Wymiary gabarytowe: 220 x 210 mm
- Masa: 2,4 kg
- Wyposażenie:
- pojemnik 6l
- zbierak
- mieszadło
- rolka ugniatająca
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1, KU2-3E/K, A2-1


      
Mieszak AD2-1

Mieszak typ AD2-1 służy do szybkiego mieszania i ubijania małych ilości białka, śmietany, lekkiego ciasta jak również do mieszania płynów i majonezu w małych pojemnikach.

Dane techniczne:
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1; KU2-3E/K; A2-1; AL2-1



Wyciskarka typ MW4

Służy do wyciskania soków z owoców jagodowych i miękkich (porzeczki, jagody), owoców cytrusowych, pestkowych (wiśnie, śliwki po uprzednim usunięciu z nich pestek), warzyw (pomidory itp.) Główne elementy konstrukcji jak korpus, ślimak i pokrywa wykonane są ze staliwa nierdzewnego.

Dane techniczne:
- Zastosowanie do napędów:
- KU2-1; KU2-3E/K; A2-1; AL2-1






Urz. rozdrabniające

  © Copyright 2005 by Michał Radomski