|
||||||||||||||
|
|
- Urządzenia rozdrabniające -
![]() |
      ![]() |
Większa moc, większa wydajność. Nowe wielofunkcyjne urządzenie gastronomiczne wykonane ze stali nierdzewnej. Przeznaczone do mielenia mięsa, mieszania ciast oraz rozdrabniania warzyw. Dane techniczne: |
Dostępne przystawki |
|
Słuzy do mieszania wszystkich produktów żywnościowych t.j. ciast rzadkich i gęstych łacznie z ciastem chlebowym oraz innch produktów wieloskładnikowych. Mieszarka doskonale ubija pianę, śmietanę, majonez i kremy cukiernicze. Dane techniczne: |
![]() |
      ![]() |
Rozdrabniarka do warzyw G-1000 przeznaczona do szatkowania i krojenia jarzyn takich jak: kapusta, ogórki, marchew, rzodkiewka oraz rozdrabniania poprzez scieranie surowców takich jak ziemniaki, buraki, seler, ser żółty, czekolada, orzechy itp. |
Bardzo wydajna maszynka służy do mielenia wszystkich gatunków mięsa surowego i gotowanego oraz innych produktów spożywczych. Korpus komory mielącej wykonany ze stali nierdzewnej. Dane techniczne: |
![]() |
Urz. rozdrabniające